BENJAMINS F-8 A. 2ón any. FERRE 4 – AT.VILLACARLOS 3.

3 abril 2011 | Por | Categoria: Futbol, Futbol Base, General

Els benjamins han guanyat 4 a 3 en el Villacarlos avui un partit molt emocionant, que ha tingut una gran reacció dels nostres jugadors que en el primer quart perdien per 0 a 3, peró no han baixat els braços i han cregut en la remontada i poc a poc han anat dominant es partit amb claredat, just abans del descans en el segon quart hem marcat dos importants gols que ens han posat dins es partit.
A pesar que s’equip des Castell sempre es un equip complicat que tot es partit presiona avui els jugadors han estat molt encertats i en uns grans dos darrers quarts hem donat la volta en es partit amb un autentic golas que han marcat en el darrer minut desde fora de l’area.
Una victoria merescuda per els nostres jugadors que havien vist com per poc s’havien escapat altres victories i avui han trobat la recompensa.
Els golejadors han estat: David Marrades 2, Bosco Barber i Pere Allès.
ENHORABONA A TOT S’EQUIP TOTS VOS HO HAU BEN GUANYAT..

Comentarios cerrados

  • Mantente informado