La Unió Ciclista Internacional dóna el vistiplau al projecte de la nova pista del velòdrom Palma Arena

21 abril 2011 | Por Redacción | Categoria: Ciclismo, Otros Deportes

UCI

Així ho han confirmat al delegat de la Presidència per a l’Esport en una reunió a Aigle (Suïssa)

La Unió Ciclista Internacional (UCI) ha donat el vist i plau al nou projecte de la pista del velòdrom del Palma Arena que han presentat els arquitectes del l’equip dels constructors Walter von Lücken i de l’arquitecte Dale Huges. Així li ha confirmat el coordinador Mundial de Pista de la UCI, Gilles Peruzzi, al delegat de la Presidència per a l’Esport, Diego González, durant una reunió que han mantingut avui mateix a la ciutat suïssa d’Aigle.

Imatge de l’actual barana superior.

En aquesta reunió, a la qual també ha assistit el president de la Federació Balear de Ciclisme, Arturo Sintes, han debatut el nou projecte que disposa de l’aprovació d’aquest organisme internacional.

Complint els terminis preestablerts per l’empresa constructora, les obres s’iniciaran abans de finals de mes.

Pel que fa al projecte, en primer lloc, es desmuntarà la barana superior amb l’objectiu d’eixamplar la pista i ajustar-la als 7 metres necessaris, i s’enganxarà la nova barana correctament a la pista. Després està  previst que les juntes dels suports inferiors i l’entramat es connectaran amb fermesa mitjançant perns.

.

Imatge de la nova barana superior.

Seguidament ,  els suports inferiors es reforçaran per tal de descarregar el pes a les mènsules.  A més, els suports horitzontals es desmuntaran i es posaran de forma vertical. Tots aquests suports estaran interconnectats amb llistons giratoris. Addicionalment, s’instal·laran diagonals per tal que la construcció inferior tingui prou fermesa per aguantar-se de manera independent.

Imatge de les actuals subjeccions inferiors de la pista.

Imatge de les noves mesures de subjecció inferiors de la pista.

A continuació, es desenrotllarà la superfície. Així, la pista estarà tallada cada 2 metres.  Després, la superfície es desenrotllarà amb una corretja en angle agut.

Les unions entre els llistons estaran subjectes en dues àrees com a mínim.  Cada segon llistó estarà connectat amb la construcció inferior.

Vos adjuntam el cronograma de treball de l’empresa constructora i una  imatge de la reunió.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com