PROCAMPO INFORMA

3 mayo 2011 | Por Redacción | Categoria: 2ª División B, Fútbol

Benvolguts copropietaris:

Continuant amb la política de transparència iniciada en el mateix instant en que la nova Junta Directiva es va fer càrrec de PROCAMPO, ens agradaria fer-vos arribar, estimats amics, l’actual estat d’aquesta comunitat de propietaris envers els diferents fronts oberts.

Començant pel tema judicial, heu de saber que l’anterior president, Sr. Jeroni Petro, va trobar oportú presentar davant els Jutjats de la ciutat de Palma un escrit d’impugnació de la nostra assemblea constitutiva de dia 30 de setembre de 2010, que va esser admès a tràmit i que es troba en aquest moment pendent d’assenyalament de data pel judici. Mentrestant, i com a mesura cautelar, el propi Jeroni Petro va sol•licitar el seu renomenament com a president de PROCAMPO, essent fixada pel senyor jutge la data de dia 30 de març per a veure aquesta darrera qüestió, que, no obstant, va haver de ser posposada a petició de l’advocat de l’expresident, senyor Perote, al•legant problemes de salut.  La vista tindrà lloc finalment el proper dia 25 de maig. No cal dir que, a més de confiar en el bon obrar de la Justícia, els nostres serveis jurídics tenen preparat un amplíssim dossier de defensa per a ser usat en el moment indicat.

En referència a l’estat financer de la nostra associació, i un cop revisats els  moviments dels darrers cinc anys als comptes bancaris que sabem que estaven a nom de PROCAMPO (desconeixem si n’hi havia d’altres), hem arribat a la conclusió que aquests eren sistemàticament desproveïts de fons cada vegada que es feia en ells un ingrés provinent de qualsevol dels clients habituals, és a dir, que la llibreta d’estalvi a la vista i el compte corrent oberts a una reconeguda entitat bancària, es trobaven gairebé sempre amb saldo zero. Tant és així, que hem pogut comprovar com, periòdicament, eren carregades petites partides corresponents a despeses i interessos ocasionats pels diversos descoberts. No trobam oportú, a través d’aquest mitjà, donar a conèixer les xifres exactes que manejam com a, diguem, “pendents de justificar” per part de l’anterior president i de la seva junta, però us podem avançar que són quantitats molt considerables, a les que manca afegir els imports suposadament cobrats en concepte de lloguer dels bars de l’Estadi fins al setembre de 2010, que no figuren enlloc, així com qualsevol altre ingrés que no fos gestionat a través del banc. Esperarem pacientment tot allò que pugui dir-nos el senyor Petro al respecte d’aquest assumpte en les nostres pròximes cites davant els jutges.

Tot i així, i mitjançant alguns nous ingressos corresponents al quart trimestre de l’any 2010, ha sigut possible fer front a un embargament en concepte d’IVA (més despeses per demora), provinent de l’Agència Tributària i corresponent a l’exercici fiscal de 2008, molt anterior a l’inici de la nova etapa a PROCAMPO. És el nostre propòsit anar regularitzant la situació envers l’AEAT de la manera menys costosa possible per a la nostra fràgil economia.

En una de les reunions periòdiques que manté aquesta Junta per tal de gestionar el dia a dia de la Comunitat, es va acordar sol•licitar diversos pressupostos per a la reforma i adequació dels banys dels que disposa l’Estadi Balear davall de la tribuna coberta i que es troben actualment en un evident estat de deteriorament i insalubritat. Un d’ells ha sigut finalment aprovat i podem anunciar-vos que, gràcies a la generositat d’un dels membres destacats de la nostra Junta, que avançarà bona part del que costaran les obres, aquestes s’iniciaran en un futur no gaire llunyà.

Per altra banda us hem de dir que el passat dissabte dia 2 d’abril es van produir una sèrie de despreniments de material d’obra al cel ras just davant l’entrada al bar del gol nord, zona intensament transitada pels jugadors del futbol base del Club, així com per pares i acompanyants, i que va haver de ser tancada de manera provisional per evitar possibles danys a les persones. Immediatament ens posàrem en contacte amb una empresa especialitzada que, als pocs dies, va iniciar els treballs de sanejament de la zona i que varen consistir en la renovació de fins a nou bigues antigues per altres més modernes i molt més fiables. Creiem que el resultat de la reparació ha estat excel•lent i us convidam a comprovar-ho vosaltres mateixos.

Tot i la precària situació econòmica en la que ens trobam degut a la deficient gestió anterior, i els escassísims recursos dels que disposam per fer front a qualsevol contingència, aquesta Junta i el seu President, no dubtaran en posar en marxa tota aquella iniciativa que, dintre de les nostres possibilitats, pugui contribuir al manteniment i a la millora de les instal•lacions de l’Estadi Balear.

Rebeu una abraçada ben forta,
La Junta Directiva.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com