Campionats d’Espanya de Gimnàstica Rítmica i Judo en Edat Escolar

6 mayo 2011 | Por Redacción | Categoria: Atletismo, Judo, Otros Deportes

(d'esquerra a dreta) és: José Luis Grimalt, Mario Avellaneda, Diego González, Jaume Ferrer,  Juan Manuel Hueli i Miquel Àngel Bisquerra.

Més de 1.800 persones es reuneixen aquest cap de semana a Eivissa i Formentera als campionats Campionats d’Espanya de Gimnàstica Rítmica i Judo en Edat Escolar

El delegat de la Presidència per a l’Esport, Diego González, ha destacat la importància d’aquestes competicions per a la promoció de l’esport”

Aquest migdia, al nou Centre Poliesportiu de Sant Francesc s’ha fet la presentació oficial dels Campionats d’Espanya de Gimnàstica Rítmica i Judo en Edat Escolar 2011, que es disputaran fins diumenge a Eivissa i Formentera, respectivament. A l’acte de presentació, el delegat de la Presidència per a l’Esport, Diego González, ha assenyalat que “aquests campionats són possible a les Pitiüses gràcies a un treball fet en equip, entre les institucions, les federacions i el Consejo Superior de Deportes”

González ha afegit que “aquest cap de setmana tendrem entre els dos campionats unes 1.800 persones a l’entorn d’aquests dos esports. En el cas de Formentera, servirà per constatar el bon nivell del nou Centre Poliesportiu de Sant Francesc per acollir la competició de Judo. En tot cas, els Campionats d’Espanya seran molt útils per a la promoció de la Gimnàstica i el Judo”.

També han assistit a la roda de premsa de presentació dels Campionats d’Espanya el cap de l’àrea de la subdirecció de Promoció Esportiva i Esport Paralímpic del Consejo Superior de Deportes, Juan Manuel Hueli, el president del Consell de Formentera, Jaume Ferrer, el conseller d’Esports del Consell d’Eivissa, Mario Avellaneda, el president de la Federació Balear de Gimnàstica, José Luis Grimalt, i el president de la Federació Balear de Gimnàstica, Miquel Àngel Bisquerra.

Juan Manuel Hueli ha comentat que és “una gran satisfacció dur un Campionat d’Espanya de Judo a Formentera, cosa que s’ha fet possible gràcies a la feina conjunta dels consells d’Eivissa i de Formentera i de la Delegació de la Presidència per a l’Esport”. Finalment, ha afegit que “aquest campionat serà fins diumenge, però el nou pavelló es podrà usar els 365 dies de l’any”.

De la seva banda, el president del Consell de Formentera, Jaume Ferrer, ha subratllat que “un bon dia ens vam plantejar que no hi hauria res millor que la celebració d’un campionat nacional per inaugurar aquesta nova instal·lació, que viurà la seva estrena oficial”.

Al seu costat, el conseller d’Esports del Consell d’Eivissa, Mario Avellaneda, ha agraït al delegat de la presidència per a l’Esport, Diego González, que “pensàs en Eivissa i Formentera per a l’organització d’aquests campionats”.

Finalment, els presidents de les federacions balears de Gimnàstica i de Judo han expressat la seva satisfacció per la celebració d’aquests campionats a les Illes Balears. “En el cas del Judo, és el tercer Campionat d’Espanya que organitzam, i estic convençut que aquesta serà la millor edició de totes”.

Els Campionats d’Espanya de Gimnàstica Rítmica i Judo en Edat Escolar acolliran més de 1.800 persones entre esportistes, tècnics i familiars. El pavelló de Sa Blanca Dona, a Eivissa, és la seu de la competició de Gimnàstica Rítmica, mentre que el nou Pavelló Poliesportiu de Sant Francesc serà on es durà a terme la competició de Judo.

(d'esquerra a dreta) és: Mario Avellaneda, Jaume Ferrer, Diego González,  Juan Manuel Hueli, José Luis Grimalt, Miquel Àngel Bisquerra.

 

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com