Recepció Alba Torrens

17 mayo 2011 | Por Redacción | Categoria: Baloncesto

El conseller de Presidència, Albert Moragues, felicita a la jugadora de bàsquet Alba Torrens per defensar els valors positius de l’esport en una societat mancada de referents

El conseller de Presidència, Albert Moragues, ha rebut avui a la jugadora de bàsquet mallorquina Alba Torrens i l’ha felicitada pels seus recents èxits esportius i per la  difusió dels valors de l’esport. La jugadora de Binissalem ha  guanyat el 2011 la Lliga Femenina i l’Eurolliga Femenina amb l’equip Perfumerías Avenida.  A l’acte, que ha tingut lloc al Palma Arena, hi ha assistit el delegat de la Presidència per a l’Esport, Diego González.

El conseller Moragues ha assegurat que “fins ara Binissalem éra conegut pel vi, però ara també pel  bàsquet femení. Voldria donar unes paraules d’agraïment a l’Alba per tres motius. En primer lloc, pel seu exemple: en una societat mancada de referents, ha aportat els valors positius de l’esport. En segon lloc, pel seu esforç i dedicació. De ben segur que per arribar al seu excel·lent nivell ha hagut de deixar altres coses. I en tercer lloc, gràcies pels resultats, producte de tot l’anterior”.

Moragues ha destacat l’aportació de la jugadora mallorquina per assolir un nivell d’excel·lència de l’esport femení a les Balears: “En els darrers anys, tot l’esforç realitzat per esportistes com Alba Torrens ha fet que el nivell d’esport femení tingui el mateix nivell de qualitat que el masculí. I això ha fet que Balears sigui la potencia esportiva que és ara”.

El conseller de Presidència s’ha manifestat «molt satisfet de veure que, en temps de crisi de valors, són els esportistes precisament els qui transmeten la importància del l’esforç, el sacrifici, el treball en equip, la solidaritat o la capacitat de superació».

El delegat ha donat a l’esportista mallorquina les gràcies “pels  èxits esportius, i també per la  simpatia i amistat que ens fa arribar”. Torrens ha assegurat que “cada vegada que torno a Mallorca són molt ben rebuda. Gràcies a totes les persones que em segueixen i que em donen suport”.

Alba Torrens


Alba Torrens Salom (Binissalem. 1989).  Després de jugar vàries temporades al Real Club Celta Indepo de Vigo va fichar per el Perfumerias Avenida de Salamanca en 2009 on va estar durant dos anys fins a la temporada 2010/11, que fou quan anuncià es seu fitxatge pel Galatasaray turc.Durant l’estiu de 2010 aconseguí la medalla de bronze al Mundial absolut que es celebrà a la República Txeca. Alba ha estat internacional en totes les categories de la Selecció Nacional. Entre els títols que ha guanyat hi ha tres Campionat d’Europa en les categories cadet i júnior i un subcampionat d’Europa sub 20 aconseguit a l’estiu de 2009, proclamant-se MVP del torneig. Un parell de setmanes abans aconseguí la medalla de bronze a l’Europeu de seleccions absolutes que es disputà a Letònia.

El seu palmarès inclou: Campiona Lliga Femenina 2010/11; Campiona Eurolliga Femenina 2010/11;  Campiona Supercopa d’España 2010; Bronze Mundial Absolut 2010;  Subcampiona Lliga Femenina 2009/10; Subcampiona Copa de la Reina 2010;  MVP de l’Europeu Sub’20 (Polonia’09);  Subcampiona Europeu Sub’20 (Polonia’09); Bronze Europeu Absolut (Letonia’09); Cinquena posició als Jocs Olímpics de Pequín 2008; MVP de l’Europeu Cadet de Turin 2004;  Campiona d’España Júnior (Jaca’07); Campeiona d’Europa Júnior (Tenerife’06); Campiona d’Europa Cadet (Turin’04) i  Campiona d’Europa Cadet (Poznan’05)

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com