Basket Zona5

18 mayo 2011 | Por Redacción | Categoria: Baloncesto

FINAL DE LLIGA DEL ZONA 5 OPTIMIL

El Zona 5 Júnior Optimil va acabar el passat dissabte la lliga 2010-2011. Ha estat una temporada llarga, amb fase de promoció prèvia inclosa, i les júnior han arribat amb poques energies als darrers partits. Després d’una ratxa de cinc victòries consecutives que les varen acostar al primer lloc, han perdut les forces en veure que no tenien opció de ser primeres. Tot això va quedar reflectit en el partit de dissabte, on el cap pareixia estar més en els exàmens i en la relaxació després d’una lliga dura. No va tenir gaire més història el partit en si, en el que locals i visitants no varen donar la seva millor imatge. El marcador tan baix dóna una mostra clara del desencert generalitzat. El partit va servir de comiat a na Simona, la més veterana del grup.
El final, terceres a la lliga preferent. Un bon resultat tenint en compte les dificultats trobades. Un equip que ha estat força irregular, alternant actuacions molt discretes amb partits de bon bàsquet i joc alegre.

ZONA Júnior OPTIMIL:             33
Andratx:                   25


6 JUGADORES MINI DEL ZONA 5 AL CAMPUS DE PRESELECCIÓ

La grandíssima temporada dels equips en categoria Mini del zona 5 no ha passat gens desapercebuda als tècnics de la Federació Balear, i per això han convidat fins a sis jugadores del club al campus d’estiu de preselecció pels equips balears. Un èxit absoluts dels dos equips del Zona 5, ja que hi ha jugadores del Mini TT Serra Especial, que està a punt de disputar el Campionat de Mallorca, i del Mini Preferent, la sorpresa positiva de la temporada. La llista la composen: Aina Torrandell, Francisca Andreu, Ma Antònia Febrer “Minto”, Maria del Mar Barceló, Margalida Llodrà i Marta Riera. Totes són jugadores nascudes  l’any 2000, que han jugat la temporada com a minis de primer any. Una recompensa ben merescuda per a elles i les seves companyes.

Propers Partits a Na CAPELLERA

DIA 19/05 – 19.00
ZONA 5 MINI Preferent
Porreres

20/05 – 19.00
ZONA 5 MINI TT SERRA
Sant Josep

www.basketzona5.com

 

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com