Els joves jugadors de l’Espanya H. C. estrenen la nova pista d’ hoquei del Palma Arena

20 mayo 2011 | Por | Categoria: General, Hockey, Otros Deportes

Espanya H.C.

Espanya H.C.

Una trentena de jugadors de les categories inferiors (de prebenjamí a cadet) de l’Espanya H.C. han estrenat avui la nova pista d’ hoquei del Palma Arena. Els joves esportistes han realitzat un entrenament per provar la instal·lació esportiva, muntada a la terrassa sud del recinte palmesà. Aquesta pista s’ha habilitat per iniciativa de la Delegació de la Presidència per l’Esport, amb col·laboració de l’Institut Municipal d’Esports de l’Ajuntament de Palma.


A l’acte hi han assistit el delegat de la Presidència per a l’Esport, Diego González, el president de l’Espanya Hoquei Club, Mateo Martorell, membres de la directiva i del cos tècnic del club palmesà, així com motls de familiars dels jugadors que han manifestat la seva satisfacció per aquesta nova instal·lació.

Deje su comentario