Els joves jugadors de l’Espanya H. C. estrenen la nova pista d’ hoquei del Palma Arena

20 mayo 2011 | Por Redacción | Categoria: Hockey, Otros Deportes

Espanya H.C.

Una trentena de jugadors de les categories inferiors (de prebenjamí a cadet) de l’Espanya H.C. han estrenat avui la nova pista d’ hoquei del Palma Arena. Els joves esportistes han realitzat un entrenament per provar la instal·lació esportiva, muntada a la terrassa sud del recinte palmesà. Aquesta pista s’ha habilitat per iniciativa de la Delegació de la Presidència per l’Esport, amb col·laboració de l’Institut Municipal d’Esports de l’Ajuntament de Palma.


A l’acte hi han assistit el delegat de la Presidència per a l’Esport, Diego González, el president de l’Espanya Hoquei Club, Mateo Martorell, membres de la directiva i del cos tècnic del club palmesà, així com motls de familiars dels jugadors que han manifestat la seva satisfacció per aquesta nova instal·lació.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com