LA SELECCIÓ BALEA SUB-16 JUGA AQUEST DIUMENGE LA FINAL D’ESPANYA

21 mayo 2011 | Por | Categoria: Convocatorias Selecciones, Futbol, Futbol Base, General

Sel sub-16

Sel sub-16

LA SELECCIÓ SUB-16 JUGA AQUEST DIUMENGE LA FINAL D’ESPANYA

A Gijón, a les 12:00

La Selecció de les Illes Balears Sub-16 (cadets), va guanyar dissabte horabaixa la semifinal contra Galícia, i per tant juga diumenge la final contra Astúries (que va guanyar per 2-0 a la selecció de València). El president Miquel Bestard acompanya l’expedició de la FFIB a Gijón.

SELECCIÓ GALLEGA, 1 – SELECCIÓ ILLES BALEARS, 1

El partit contra els gallecs va ser molt disputat. Els balears, a pesar que varen encaixar un gol a la primera part (min. 30) duien el control del joc i feien jugades de perill.
A la segona part va continuar el domini dels seleccionats per Gaspar Sastre, però el gol de l’empat no va arribar fins al darrer minut del partit. A la tanda de penals s’imposaren per 5-4.

Semifinal

Semifinal

Alineacions:
Galicia: Ruben Blanco, Angel Fernandez, Pablo Perez, Roberto Suarez, Jordan Dominguez, Fernan Ferreiroa, Jorge de Dios, Tomas Avelleira, Gabriel Sanin, Calvo Travieso, Daniel Pedrosa (Richard Gonzalez, Daniel Iglesias, Bruno Ribaga y Alejandro Ares).
Illes Balears: Steven Graham, Luis Martinez, Juan Murillo, Aldo One, Junior Roman, Marc Urbina, Ivan Ruiz, Guillermo Pol, Fabrice Olinga, Bartolome Bauza, Damia Sabater (Onofre Riera, Sergio Sarmiento, Gabriel Reus).

Gols: 1-0 min.29, Fernan Ferreiroa. 1-1 min.79, Olinga
Àrbitre: Eduardo Moro Sanchez, del comitè d’Oviedo..

.

Recordem que la Selecció Balear encara no ha perdut cap partit aquesta temporada, ja que la classificació se va aconseguir, a Palma i a Segovia, amb un total de 2 partits guanyats i dos empatats, per part de la selecció que dirigeix Gaspar Sastre.

Deje su comentario

  • Mantente informado