Presentat el Concurs de Salts d’Obstacles Ciutat de Palma 2011

27 julio 2011 | Por | Categoria: General, Otros Deportes, Trote
Concurs de Salts Nacional Gran Premi Ajuntament de Palma

Concurs de Salts Nacional Gran Premi Ajuntament de Palma

Colau Gómez vol que Son Pardo doni cabuda a tot el món hípic

 Aquest matí ha estat presentat a Cort el Concurs de Salts Nacional Gran Premi Ajuntament de Palma que organitza la Federació Hípica de les Illes Balears (FHIB) i que tindrà com escenari l’Hipòdrom de Son Pardo, aquest proper cap de setmana, dissabte 30 i diumenge 31 de juliol.

L’acte de presentació ha estat aprofitat per fer entrega d’una placa de reconeixement a Tolo Mayol, de 17 anys, figura i promesa de la disciplina hípica de salts d’obstacles qui en el passat campionat europeu disputat a Compota (Portugal), a principis de juliol, aconseguí la novena plaça.

El delegat d’Esports de l’Ajuntament, Fernando Gilet, el president de la FHIB, Gerardo Ortega,  i el president de l’Institut de l’Esport Hípic (IEHM), Colau Gómez han presentat el concurs, puntuable pel Campionat d’Espanya, que es desenvoluparà durant dues jornades (de matí i tarda) a la pista d’obstacles que s’habilitarà a la zona verda central de Son Pardo.

Una petita reproducció del Castell del Bellver platejada és el trofeu d’aquest Ciutat de  Palma de Salts d’Obstacles. La dotació econòmica en premis pels primers classificats de les 10 proves programades és de 4.300 euros.  Es preveu una participació d’uns 80 exemplars, segons la FHIB.

Fernando Gilet ha assegurat que “amb aquest esdeveniment esportiu es pretén recuperar el prestigi perdut de la marca Palma a través del Premis Ciutat de Palma”. Gilet vol que la capital sigui “un referent esportiu” a la Mediterrània. Colau Gómez ha insistit en què Son Pardo ha de ser un gran centre al servei de la promoció de l’esport hípic, “no només del trot, sinó de totes les modalitats hípiques que hi pugui haver” i que necessitin d’un espai on poder desenvolupar les seves activitats. “Volem promocionar les nostres instal·lacions i comptar en el futur amb un centre de tecnificació que doni cabuda a tot el món hípic” ha remarcat. Gerardo Ortega, per la seva part, ha agraït la bona predisposició de l’IEHM cedint Son Pardo a la FHIB i ha alabat la idea de “recuperar Son Pardo per a qualsevol concurs de salts”. “En els anys 70 tingueren molta importància i ara hem de recuperar i protegir el bons genets” ha afegit Gerardo Ortega, posant com exemple a Tolo Mayol.

Deje su comentario