L’aprenent Joan Riera S. guanya el Ciutat de Manacor de trot

7 agosto 2011 | Por Redacción | Categoria: Otros Deportes, Trote

Polèmica pel toc de campana a manca de dues voltes

 La primera nocturna d’agost a Manacor presentà dues carreres especials, el Premi Ajuntament de Manacor i el Premi Ciutat de Manacor. La primera fou guanyada per Niky d’As Pont (1’19”3) amb Mateu Riera B. a les regnes, seguit de Sybila amb Antoni Frontera i d’Oh Tap In HM amb J.A.Horrach amb igual temps que el primer.

C.de Manacor

La segona cursa especial rompé la placidesa de la nit amb una graderia plena de públic, quan a manca de dues voltes el toc de campana despistà els participants, els aficionats,  l’espiker i també els comisaris. El grup que encapçalava la cursa, amb el jove Joan Riera S. a la regnes de Mystere du Lahme passant en primer lloc, malgrat el toc de campana, continuà una volta més fins recórrer el total de 2.375 metres de cursa. A Mystere du Lahme el seguí Koch Mar amb J.A.Horrach i Lutin du Perche amb J.A. Garcia a la meta, emperò l’ordre de segon i tercer estaven invertits quan en principi la carrera es donava per acabada, a manca d’una volta. El clima de desorientació provocà la protesta del públic. L’ordre d’arribada definitiva fou la de la darrera volta i els comisaris decidiren no donar temps d’entrada. Joan Riera S. rebé el trofeu de mans de Llorenç Bosch, primer tinent de batle, acompanyat del president de l’IEHM, Colau Gómez, i del president en funcions de la FBT, Antoni Riera.

 

Premi Aj.Manacor

Fotos IEHM: Entrega del Premi Ajuntament de Manacor i del Ciutat de Manacor.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com