JUVENIL LLIGA NACIONAL. PENYA CIUTADELLA 2 – FERRE 1.

11 septiembre 2011 | Por | Categoria: Futbol, General, Juvenil

.

Aquest migdia hem jugat el segon partit de lliga en el Camp del Penya Ciutadella que ens ha guanyat per 2 a 1.
El primer temps l’equip ha estat molt concentrat per desbaratar les ocasions del Penya, i hem tingut la mala sort que ens han marcat tot just abans del descans un gol que ha marcat l’ex jugador del nostre club Martin Pasantes que també ha estat el que ha marcat el gol de la victoria.
Els jugadors han fet una bona feina durant els primers 45 minuts en que davant tenien un equip mes experimentat que ha duit el pes del partit, peró en cap moment hem perdut la cara i hem arribat en un parell d’ocasions a la porteria ciutadellenca.
El segon temps ha començat molt be per el nostre equip ja que en el minut 2 de la represa un penal a favor nostre ha servit perque en Dani Perez iguales el partit, el gol ens tenia que donar mes confiança per afrontar la resta de segona part, peró sense temps per disfrutar 3 minuts després ens han marcat el segon gol, que ha estat un cop dur per l’equip i ha costat refer-nos, hem intentat anar a igualar es partit i el Penya ha aprofitat per sortir a la contra, els jugadors ho han intentat peró no ha estat posible treure algun punt, esteim convençuts que l’equip poc a poc anira a mes i prest vindrá el primer resultat positiu, podriá ser la setmana que ve que ens visitará el Menorca diumenge a les 12.00 h, en un derbi que es preveu complicat ja que l’equip maones te un bon equip, amb 4 ex jugadors nostres.

Informa: DeporteBalear.com. Fuente: clubesportiuferreries.blogspot.com

Deje su comentario