JUVENILS B. UD.MAHÓN 1 – FERRE 3.

2 octubre 2011 | Por Redacción | Categoria: Fútbol, Juvenil

Els juvenils han conseguit la primera victoria de la temporada avui en el camp de la unió en el partit corresponent a la tercera jornada, i han confirmat les perspectives que van deixar la setmana passada i avui han donat una passa mes fent un bon partit i guanyat en el camp de un rival complicat.
En el primer temps hem jugat amb moltes ganes i prest ha vingut el primer gol que ha conseguit en Lluís Marqués en el minut 15, a partir d’aqui els jugadors maonesos han estirat les lineas per cercar l’empat i ho han conseguit en el minut 21.
Els jugadors no han baixat els braços i en el minut 27 en Toni Coll ens posava en avantatge que hem mantingut fins el descans.
A partir del segon temps hem jugat amb mes confiança esperant alguna contra per sentenciar es partit, hi ha hagut diverses ocasions i no ha estat fins el minut 88 que ha arribat la sentencia un gol que ha fet en Sergi Sansaloni, una victoria que ens dona els primers 3 punts i amb ganes de continuar progressant i fent bon fútbol.

Informa: DeporteBalear.com. Fuente: clubesportiuferreries.blogspot.com

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com