TERCERA DIVISIÓ. DIUMENGE A LES 16.30 H.

26 octubre 2011 | Por Redacción | Categoria: 3ª División, Fútbol

12ªJORNADA. CE FERRERIES – LLOSETENSE.
Una nova jornada de lliga a la tercera divisió en que duim una tercera part de la temporada, i una jornada mes en aquest dificil calendari que tenim ara jugarém contra un dels equips de dalt el Llosetense que es segon classificat i estan fent grans partits demostrant que son clars candidats a jugar la lligueta d’ascens a 2ªb.
En aquests partits ens obliga a fer un gran desgast durant tot el partit i no poder cometre errors, nosaltres confiarém amb les ganes que hi posen els nostres jugadors que estan donant la cara en tots els partits i només la mala sort ens ha privat de tenir mes punts.
Per aquest partit tindrém les baixes confirmades de David Seguí per sanció de 5 targetes i Ivan Contreras que es recuperá de la lesió, el jugador que esta quasi recuperat es en Txiqui.

Informa: DeporteBalear.com. Fuente: clubesportiuferreries.blogspot.com

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com