“Esports 3” transmet el partit de LEB Or: Logitravel Mallorca Bàsquet – Palència

27 octubre 2011 | Por Redacción | Categoria: Baloncesto
IB3

Divendres, des de les 20.50h, Esports 3 transmet en directe el partit de bàsquet dela Lliga LEB Or, Logitravel Mallorca BàsquetPalència. El partit es juga al Palau Municipal d’Esports d’Inca, i estarà narrat per Sergi Requeni.

Des del Palma Arena, es faran connexions amb el partit de futbol sala de Primera Divisió entre el Fisiomèdia  Manacor i el Caja Segòvia.

Com també s’oferirà la prèvia del partit de futbol de la Lliga de Primera Divisió entre el Barcelona – Reial Mallorca; la prèvia del Gran Premi de la Índia (Nova Delhi) de Fórmula 1; i es donarà informació dels torneigs ATP de tennis de San Petersburg (Rússia) i Viena (Àustria); i de la resta d’esports.

Esports 3 és el programa esportiu dirigit per Pau Pons, vos ofereix les millors transmissions esportives i la informació més fresca i en directe d’IB3 Ràdio.

IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials: 106.8 (Mallorca), 89.2 (Andratx), 92.7 (Calvià), 89.2 (Alcúdia), 88.6 (Menorca) i 93.7 (Eivissa i Formentera).

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com