Gran èxit de la jornada de futbol infantil celebrada a Capdepera

3 diciembre 2011 | Por Redacción | Categoria: Fútbol, Fútbol Base
Jocs Esportius Escolars
Més de 200 nins i nines han participat avui a la trobada del programa Jocs Esportius Escolars a la comarca del Llevant

Més de 200 nins i nines de 22 entitats esportives han participat avui a la multitudinària jornada de futbol del programa Jocs Esportius Escolars a la comarca de Llevant que s’ha celebrat al recinte esportiu de Es Figueral de Capdepera.

La jornada ha estat un èxit de participació, on tots els nins i nines han gaudit de tres hores d’activitat esportiva. Per poder desenvolupar aquesta diada s’han adequat sis camps de competició distribuïts entre les categories de pre iniciació, iniciació, benjamí i aleví. L’objectiu d’aquesta trobada és posar de manifest els valors formatius i recreatius de l’esport en general.

A l’acte han assistit Joan Antoni Ramonell, director insular d’Esports del Consell de Mallorca, i Miquel Bestard, president de la federació balear de futbol, que han pogut comprovar ‘in situ’ les primeres passes de molts d’aquests esportistes; una visita que s’emmarca dintre dels acords del conveni de col·laboració signat per la present temporada entre la federació de futbol i el departament d’esports del Consell de cara a poder oferir un programa comú a totes les escoles esportives de futbol Mallorca.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com