Qui és qui: Toni Bibiloni

16 enero 2012 | Por Redacción | Categoria: Baloncesto

En Toni Bibiloni és de Santa Eugènia, té 31 anys i els darrers 10 els ha passat al Pla.

Actualment juga amb l’autonòmica i el nacional “tot i què amb aquest anam més a entrenar que res”. És el seu segon any com a entrenador i entrena als Mini masculí A1 i també als Infantil B2 quan en Pepe viatja amb l’EBA.

 

Fa feina a l’institut municipal de formació, ocupació i foment (l’IMFOF que aviat es dirà PALMA ACTIVA). Li agrada el “catxondeo” i anar de verbenes a l’estiu. És seguidor de tot l’esport balear.

Sempre recordarà el juny de 2004 quan “aconseguírem el rècord Guinness de bàsquet jugant 30 hores seguides … record les darreres hores amb el pavelló ple i amb un ambientàs … i jugadors de la talla de Berto Alzamora, Joan Riera, Pep Bisquerra etc … va ser una gran experiència.”

En Toni va començar jugant a futbol als 8 anys amb el ferriolense. Hi va jugar fins el 17. El darrer any de júnior va començar a jugar a bàsquet a Santa Maria. I a l’any 2001 va arribar al Pla des d’on ja no s’ha mogut.

Vol acabar agraint a “tota la gent que d’una o altra manera ha confiat amb jo i m’ha deixat seguir tots aquests anys aquí … i haver pogut gaudir d’aquell campionat de balears Sub-20 el primer any … i l’ascens l’any passat a EBA … una fita que amb el temps tendrà més valor del que té ara … i destacar que en 10 anys al club sempre he lluitat per estar a dalt, d´aqui la gran feina que sempre ha fet la gent del club.”

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com