Dani Pérez es proclama campió en el Absolut Balear de Karate

8 febrero 2012 | Por Redacción | Categoria: Artes Marciales, Otros Deportes
Dani Perez

El passat cap de setmana el màxim representant menorquí en la categoria absoluta de karate s’ha tornat a imposar com el millor karateka per representar a la selecció Balear en el campionat d’Espanya a celebrar els dies 10 i 11 de març a Bilbao.

El karateka del Físics Shotokan, va demostrar a la resta d’aspirants a estar en el nacional que està en un fantàstic estat de forma i que el domini tècnic davant els seus contrincants és esbromadora, ja que guanyar tots els combats de forma segura i contundent.

A partir d’ara afrontarà els entrenaments dirigits a estudiar els rivals més difícils als que coneix sobradament, i als que s’ha enfrontat en diferents ocasions ja que algun d’ells han fet medalla en el europeu. Per tant, Pérez haurà d’intensificar els entrenaments per tal d’arribar al punt òptim a Bilbao.

‘Shutín’ a ple rendiment a la concentració del Europeu

Després de la setmana de concentració del cadet del Físics Shotokan, Jesús Triay, Shutín, a on han estat entrenant durament a les instal•lacions del consell superior d’esports a Madrid, a arribat el moment de la partida cap a Azerbaijan, des de dimecres 8 i fins dilluns 13 de febrer Shutín estarà amb la selecció espanyola disputant els campionats d’Europa en la categoria cadet, que començarà el proper divendres dia 10, mateix dia en que saltarà al tatami el nostre jove esportista en el pes de menys de 63 kg.

La confiança posada en Shutín és molt alta per el bon estat de forma en que es troba, únicament un problema físic el té a ell i als seus entrenadors de Ciutadella i de la selecció espanyola preocupats, ja que les molèsties en la zona lumbar s’han estat agreujant, la qual requereix una solució urgent per després d’aquest campionat.

Les probalitats de fer podi, son verdaderament difícils, ja que a un campionat d’Europa tan sols hi ha el millor de cada país i Europa és un dels continents amb més nivell, així i tot la il•lusió i esforç que Triay ha diposat en aquest esdeveniment fa creure en que es possible somiar en un èxit sense precedents per Físics Shotokan i per el karate de Menorca.

Informa: Deporte Balear  fuente: esportsmenorca.com

 

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com