‘Shutín’, Subcampió d’Europa de Kárate

11 febrero 2012 | Por Redacción | Categoria: Artes Marciales, Otros Deportes

El menorquí Jesús Triay ‘Shutín’, del Físics Shotokan, acaba de fer historia pel karate menorquí proclamant-se flamant subcampió d’Europa de karate en la modalitat de kúmite.

Triay torna de Bakú (Azerbaijan) amb el segon puesto del europeu després de superar en cinc ocasions a tots els rivals en les eliminatòries, Eslovènia, Azerbaijan, Macedònia, França i Eslovàquia. Fins arribar a la final dominant durant tot el combat i posant-se per davant en el marcador, però a falta de vuit segons el fort contrincant amb una tècnica de cama a la cara del ciutadellenc el va deixar sense l’or.

Emportar-se una medalla en aquest europeu, a part de la dificultat que suposa, significava consolidar-se amb la selecció nacional i així guanyar-se la confiança del seleccionador nacional. A partir d’ara en aquesta categoria l’espanyol serà un dels rivals considerats i a tenir en compte a l’hora de considerar-lo i respectar-lo com a un dels favorits. Mantenir-se al nivell en que Shutín a assolit es molt complicat i més per que a partir de l’abril puja a júnior i com més alta és la categoria més cara es fa una medalla a aquestes esferes.

Ara toca donar una treva a l’esquena del jova karateka del Físics Shotokan, ja que des del mes de juliol ha hagut de treballar molt dur, primerament per afrontar el mundial en que va participar en el mes d’octubre, després va reprendre el any competitiu amb el campionat d’Espanya en el que va fer-se amb la plata i tot seguit havent de preparar-se per el europeu. Per tant, en el programa personal de Shutín, està previst fer una aturada tècnica, però no de preparació física ja que els 26 i 27 de maig a Leganés on formarà part del equip del Físics Shotokan, el qual intentarà superar la quarta plaça aconseguida en el 2011.

Informa: Deporte Balear  fuente: esportsmenorca.com

 

 

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com