Dani Pérez, subcampió d’Espanya de kárate

13 marzo 2012 | Por Redacción | Categoria: Artes Marciales, Otros Deportes

El karateka del Físics Shotokan, Dani Pérez el passat cap de setmana a Barakaldo (Biscaia) s’ha proclamat flamat subcampió d’Espanya amb l’equip Balear masculí de kúmite i per altre banda es va truncar el seu objectiu de pujar al podi en la categoria individual.

L’equip Balear format pel propi menorquí, tres eivissencs i dos mallorquins, va deixar pel camí a potents seleccions com la basca, l’aragonesa i la madrilenya, amb aquesta darrera, Dani sortiria en cinquè puesto i per tant era el combat decisiu, a pesar de la pressió d’estar obligat a guanyar davant un equip que acostuma a disputar totes les finals en aquesta modalitat i que pot presumir d’haver obtingut més de 50 ors i tres plates en tota la seva trajectòria, va imposar-se al madrileny i així col•locava al l’equip Balear en la final. Únicament el conjunt de La Rioja va demostrar ser superior als nostres, imposant-se clarament als balears en el tres primers dels cinc combats que havien de disputar els dos equips finalistes.

En la categoria individual, Dani va topar en primera ronda amb el més difícil dels seus rivals, el extremeny Rasero, qui va demostrar ser el millor damunt el tatami proclamant-se campió d’Espanya. El ciutadellenc va aguantar molt dignament el nivell del seu però finalment Rasero va imposar la seva superioritat deixant el marcador a 3-0 desfavorable a Dani. El karateka del Físics Shotokan va optar a la repesca a on va estar a punt de superar-la quan a falta de vint segons del final de combat Dani va arriscar i intentar una acció d‘atac que no va pujar al marcador per lo que la decisió del panell arbitral va decantar-se per l’asturià, així ja no va tenir opció a pujar al tercer escaló el podi.

Amb aquesta medalla de plata i la concentració de la Real Federació Espanyola de Karate en la que Dani Pérez participarà el proper cap de setmana a Madrid, intentarà optar a entrar en la llista dels preseleccionats del europeu que s’ha de disputar a Tenerife en el mes de maig. En la concentració de Madrid, el sistema d’actuació serà el de realitzar una sèrie de combats en els que s’enfrontaran els millors de cada categoria i a on tots lluitaran per una plaça del europeu. Les possibilitats de Dani són reals però certament complicades, ja que haurà de demostrar que pot desbancar al extremeny.

Pérez una vegada més ha fet gala del seu gran estat de forma, i que la intensitat i esforç dels seus entrenaments donen el seu fruit, aconseguint aquest segon puesto en el nacional i lluitant per la plaça del europeu.

 

Informa: Deporte Balear  fuente: esportsmenorca.com

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com