Més de 4.500 persones prenen part a la XX Mitja Marató “Ciutat de Palma”, XI Cursa Popular Ciutat de Palma El Corte Inglés i la 10 Kms. Port de Palma

18 marzo 2012 | Por Redacción | Categoria: Ciclismo, Otros Deportes

Más de 4.000 personas han tomado parte esta mañana en la XX Mitja Marató «Ciutat de Palma», la XI Carrera Popular Ciutat de Palma – El Corte Inglés y la 10 Kms. Port de Palma. El director general de Deportes del Ajuntament de Palma, Damià Vich, ha sido el encargado de disparar el pistoletazo de salida de la prueba, en el Moll Vell de Palma, que ha concluido 2 horas más tarde al mismo punto con la entrega de trofeos. Las ganadoras de la XX Mitja Marató «Ciutat de Palma», en la categoría femenina, han sido María José Pueyo (1 ª clasificada), Saida El Mehdi (2 ª) y Kanbouchia Soud (3 ª). Los ganadores de la categoría masculina han sido Abdelillah Jaadal (1er. clasificado), Ouai Zitane (2 º) y Jalal Nourdina (3er.). El director general de Deportes municipal, Damià Vich, ha sido el encargado de entregar los primeros premios de la XX Mitja Marató «Ciutat de Palma», prueba organizada por el Club Marathon Mallorca – Toni Peña y el Ajuntament de Palma a través del Institut Municipal de l’Esport (IME) con el patrocinio y colaboración del Govern de las Illes Balears, el Consell de Mallorca, Autoritat Portuària de Baleres, Balearia, Joma, El Corte Inglés, Coca Cola y Powerade.

Més de 4.000 persones han pres part aquest matí a la XX Mitja Marató “Ciutat de Palma”, la XI Cursa Popular Ciutat de Palma – El Corte Inglés i el Premi 10 kms. Port de Palma. El director general d’Esports de l’Ajuntament de Palma, Damià Vich, ha estat l’encarregat de disparar el tret de sortida de la prova, al Moll Vell de Palma, que ha conclòs 2 hores més tard al mateix punt amb l’entrega de trofeus. Les guanyadores de la XX Mitja Marató “Ciutat de Palma”, en la categoria femenina, han sido María José Pueyo (1ª classificada), Saida El Mehdi (2ª) i Kanbouchia Soud (3ª). Els guanyadors de la categoría masculina han estat  Abdelillah Jaadal (1er. classificat), Ouai Zitane ( 2ón.) i Jalal Nourdina (3er.). El director general d’Esports municipal, Damià Vich, ha estat l’encarregat d’entregar els primers premis de la XX Mitja Marató “Ciutat de Palma”, prova organitzada pel Club Marathon Mallorca – Toni Peña i l’Ajuntament de Palma a través del Institut Municipal de l’Esport (IME) amb el patrocini i col.laboració del Govern de les Illes Balears, el Consell de Mallorca, Autoritat Portuària de Balears, Baleària, Joma, El Corte Inglés, Coca Cola i Powerade.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com