CVS SOLLER TOURS : LES SENIOR SON DE PRIMERA!!!

22 marzo 2012 | Por Redacción | Categoria: Volley

Despres d’un frenètic cap de setmana, ahir diumenge les nostres Sénior arrodoniren una temporada per enmarcar amb l’ascens a la Primera divisió Balear. La darrera jornada havia de decidir el primer i segon lloc del Campionat. En el primer partit del dematí, el CV Pòrtol, s’assegurà la primera posició guanyant el seu tercer partit a les eivissenques del Club Cor Pitius. D’aquesta manera s’asseguraven la primera plaça quedant enlaire la segona posició que es disputarien les solleiques contra el CV Artà.
Des de l’inici, el partit es decantà clarament per les solleriques del Sóller Tours que no donaren opció a un Artà molt lluitador i que donà la cara en tot moment. Al final del partit esclatà l’alegria a Son Angelats i tots els presents ovacionares les nostres que despres de rebre el trofeu com a segones del Campionat, anaren a celebrar l’ascens amb un bon dinar al Restaurant Camposol del Port de Sóller.

Cal destacar la feinada feta per tots els membres del Club en l’organització de la Fase i molt especialment a Queltxa Pinya, Toni Colom, Pep Tugores i Felip Reynes que es buidaren perque tot sortis be, donant-li al Campionat el maxim d’ambient possible… gracies a tots al-lots..

L.V.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com