Festa de volei en el Palma Arena

23 marzo 2012 | Por Redacción | Categoria: Volley

El proper dissabte dia 24 de març, en el velòdrom del Palma Arena, el CV Pòrtol ha organitzat una «festa de volei» amb la celebració, conjuntament amb el Consell de Mallorca, d´una diada aleví de diferents equips de la Comarca del Raiguer «AD Alaró i CV Pòrtol), Comarca de la Tramuntana (Esporles VC) i la Comarca de Palma (Sant Josep Obrer i Sagrat Cor).
A més els equips infantil masculí i infantil femení muntaran una paradeta amb menjar vari i begudes (preus populars) per recaptar doblers pel viatge al Campionat d´Espanya a celebrar el pròxim mes de juny.

Aprofitarem la festa per realitzar un petit acte de reconeixement als equips infantils masculins (Campions de Mallorca i Balears) i a l´equip de 2ª balear (Campiones de la fase d´ascens a 1ª).

Per acabar, l´equip Podes i Tales CV Pòrtol de 1ª nacional masculina juga el seu darrer partit de la temporada contra el segon classificat, el Xàtiva a partir de les 18:00 hores.

Resumint, moltes coses per gaudir d´una gran dissabte de volei!!

Vos hi esperam a tots!!

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com