SELECCIONS : L’EXPEDICIO SOLLERICA TORNA AMB LES MALETES PLENES D’EMOCIONS

15 abril 2012 | Por Redacción | Categoria: Volley

Ahir dissabte, l’expedició de les Seleccions Balears aterrava a Son Sant Joan amb la sensació de deixar enrera mes que una setmana de volei. I es que des del dilluns passat s’ha viscut dins una montanya russa d’emocions que tots els membres balears guradaran en la seva memòria per molt de temps.

En un ambient espectacular entre els quatre equips balears, cada un d’ells ha competit recolzat pels demes, sempre que els horaris dels partits ho han permès, donant un exemple a la resta de Comunitats Autònomes.
 En l’àmbit purament esportiu, l’Infantil Masculí, amb Toni Campillo, Xisco Mas, Damià Bauza i Jordi Ramon, ha assolit la cinquena posició final completant un magnific Campionat d’Espanya. Despres d’acabar tercer en la primera fase de grups, es jugà el pas a les semifinals davant Madrid. Al final no pogué esser però es jugà un magnific partit, arribant al tie break davant els madrilenys.
ELS INFANTILS CELEBRANT LA VICTORIA DAVANT CATALUNYA
 
DAMIA HA COMPLETAT UN GRAN CAMPIONAT
Despres, amb dos 3-0 davant Castilla La Mancha i Catalunya es certificà la cinquena posició final davant una afició Balear que va empènyer els nostres en tot moment.
L’Infantil Femení amb Adela Mas, Patri Ferragut i els tècnics Alfons Ramon i Albert Ros tenien la difícil tasca de defensar la sisena plaça aconseguida l’any passat per les infantils. Enquadrats en el grup de la mort amb Andalucia, València i Galicia (3 dels 4 semifinalistes) els tocà sofrir perque la diferència entre aquests equips i les nostres fou molt gran i les opcions inexistents. Tot i això, les balears lluitaren cada punt i mostraren moments de bon volei. Quedant quartes de grup els tocaria lluitar amb Madrid i Murcia per les places de la novena a la dotzena. Derrota 3-0 davant Madrid i vcitòria final 3-1 davant Murcia que els deixà en l’onzena plaça final.
LES INFANTILS EN LA SEVA ESTRENA AL CAMPIONAT
SATISFACCIO DESPRES DE LA VICTORIA DAVANT MURCIA
El Cadet Masculi amb Pau Borras, Pedro Morell, Lluis Rabassa i Tofol Lynton, tambe es trobà amb un grup molt complicat heredat del bon resultat de la Selecció l’any anterior. Amb tres derrotes en la primera fase, es lluità per les places 9 a 12. Una victòria davant Melilla i dues derrotes amb Castilla la Mancha i Asturies acabaren amb les aspiracions dels nostres.

ELS NOSTRES DESPRES DE LA VICTORIA DAVANT MELILLA
UN MOMENT DEL PARTIT DAVANT ASTURIES AMB ELS 4 SOLLERICS EN PISTA

I finalment el Cadet Femeni amb Clara Diaz, Clara Canet, Maria Escobar i Antonia Tovar ha jugat un Campionat espectacular en que es mereixien una classificació millor. Dels 5 partits jugats n’han guanyat 4 i nomes n’han perdut un, el que decidia si es ficaven en la lluita per les places d’honor. El partit davant Castilla y Leon es decidí en el Tie Break per un 20-22 després de que les nostres deixessin escapar 2 punts de set en el quart parcial i 2 mes en el cinquè. Tot i això, cal destacar el Campionat d’aquest grup.

LES CADETS I LES INFANTILS CELEBRANT LA VICTORIA DAVANT CANARIES

 

LES CADETS ESCALFANT ABANS DEL PARTIT AMB CASTILLA Y LEON

 

El balanç final com a experiència ha estat inmillorable, l’ambient durant la semana espectacular i el comportament de tots els jugadors, impecable. Esportivament s’ha d’esser autocrític i fixar-se en els que ho fan millor per tal de pujar el rendiment dels nostres de cara al futur. El fet d’haver situat 3 de les 4 seleccions entre els llocs 9 al 12 es una mostra bastant significativa del nivell del nostre volei.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com