CAMPIONAT D’ESPANYA DE GIMNÀSTICA RITMICA (ELX, 14 D’ABRIL)

18 abril 2012 | Por | Categoria: Convocatorias Selecciones, General, Gimnàstica Artística, Otros Deportes

.

Les gimnastes de les Illes Balears van realitzar un bon paper en el campionat de Gimnàstica Rítmica que es va portar a terme  a Elx el passat 14 d’Abril. El campionat ,va estar organitzat per FEDDI ( Federació espanyola d’esportistes discapacitats intel·lectuals). La gimnasta ROSALIA FABREGUES, es va proclamar campiona d’Espanya en la categoria junior competición , amb el seu exercicis “d’aro” i ANA MARI VALENT, també en categoria junior competición, que es va classificar tercera d’Espanya. Ambdues van representar a la comunitat Balear (FEBED), pertanyen al Club Miguel Porcel i estan entrenades per MARGARITA BIBILONOI i ESTHER INSULSA DIAZ.

 

CAMPEONATO DE ESPAÑA DE GIMNASIA RÍTMICA (ELCHE, 14DE ABRIL)

.

Las gimnastas de las Illes Balears realizaron un buen papel en el campeonato de Gimnasia Rítmica que se llevó a cabo en Elche el pasado 14 de Abril. El campeonato, estuvo organizado por FEDDI(Federación española de deportistas discapacitados intelectuales).La gimnasta ROSALIA FABREGUES, se proclamó campeona de España en la categoría junior competición, con su ejercicios «dearo» y ANA MARI VALIENTE, también en categoría juniorcompetición, que se clasificó tercera de España. Ambasrepresentaron a la comunidad Balear (FEBED), pertenecen al ClubMiguel Porcel y están entrenadas para MARGARITA BIBILONOI yESTHER Sosa DIAZ.

Deje su comentario

  • Mantente informado