Joan Llaneras ha acompanyat aquest divendres els 480 joves ciclistes de Marratxí

27 mayo 2012 | Por Redacción | Categoria: Ciclismo
Tall de la cinta amb el batle de Marratxí, Tomeu Oliver

El ciclista mallorquí Joan Llaneras ha acompanyat aquest divendres els 480 joves ciclistes de Marratxí que han participat a la I Diada Ciclista del municipi.
El campió olímpic ha recorregut els 9 quilòmetres de distància de la volta cicloturística que ha partit a les 9:30 del matí del CP Nova Cabana i que ha anant incorporant alumnes dels diferents centres escolars que s’han volgut sumar. En total han estat 480 alumnes de 5è i 6è de primària de les escoles Nova Cabana, Blanquerna, Ses Cases Noves, Gabriel Janer Manila, Santa Teresa i Es Liceu.
De tornada al CP Nova Cabana els participants han tengut temps de descansar, berenar i assistir a una exhibició de trial i velocitat de l’Escola Balear de Motociclisme.
La I Diada Ciclista de Marratxí ha estat l’acte de cloenda del Programa d’Educació Viària de la Policia Local, que aquest curs 2011-12 ha arribat a més de 4.000 alumnes d’educació infantil, primària i secundària de tot el municipi.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com