l’Espanya Hoquei Club vol informar que dema dissabte dia 23 de Juny

22 junio 2012 | Por Redacción | Categoria: Hockey, Otros Deportes
Espanya Hoquei Club

l’Espanya Hoquei Club vol informar que dema dissabte dia 23 de Juny, a la plaça del Bisbe Berenguer de Palou, Plaça dels Patins, tindrà lloc les 12 hores d’hoquei linia. Durant aquesta diada d’hoquei, familia, amics i molt esport des de les 10 del matí a les 10 de la nit.

Un torneig historic que organitza el club des de fa molts d’anys i que s’havia aturat durant un temps però que aquest any es torna a celebrar amb l’esforç de la junta directiva del club.

Cal destacar i el club vol informar que tendrem la visita del Sr. Morente, Sr. Ramonell i Sr. Gilet a les 12 del migdia per donar suport a l’accio solidaria que s’ha promogut des de el club amb el BANC D’ALIMENTS on es farà una gran aportació per part de tots els intengrants del club.

Us hi esperem amb els braços oberts a tots

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com