Reunió informativa Escoleta Blanquerna (nins i nines de 7 a 11 anys)

21 septiembre 2012 | Por Redacción | Categoria: Volley

Volem informar-vos que el proper dimecres 26 de setembre, a les 18:00h durem a terme una reunió en el poliesportiu Blanquerna (Pont d´Inca Nou), en la qual us informarem de com funciona el nostre club, com es realitzaran els entrenaments i resoldrem tots els dubtes que tingueu o que us puguin sorgir referents a l´escoleta de volei.

Aquesta activitat està pensada per nins i nines d´edats compreses entre els 7 i els 11 anys. És igual si no has jugat mai a volei!! És igual si vens d´un altre esport!! És igual sino n´has fet cap mai!! Vine a provar amb nosaltres i viuràs en les teves pròpies carns què passa dins tu quan el volei entra a la teva vida 🙂

Recordam que els entrenaments es desenvoluparan els dimecres i els divendres de 17:30h a 18:30h en el mateix pavelló que la reunió (poliesportiu Blanquerna). La quota mensual són 20 euros, pagament que s´efectuarà la primera setmana de cada mes al mateix pavelló.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com