Joan Lluís Pons, Sollerense benjamí i Estel Nou, millors esportistes de l’any

30 diciembre 2012 | Por Redacción | Categoria: Otros Deportes

 

Son Angelats va acollir ahir a la nit l’acte de lliurament dels premis als millors esportistes de 2012.El nedador Joan Lluís Pons en la categoria de ‘Millor esportista individual’, l’equip benjamí de futbol 8 de la Unió Esportiva Sollerense en la categoria de ‘Millor equip federat’ i l’Estel Nou en la categoria ‘Esport per a tothom’ foren els guardonats durant la vetllada.

Representants de disciplines esportives molt diverses es donaren cita al pavelló esportiu de la carretera de Deià. Allà, per primera vegada, s’hi va celebrar aquest acte que posa el punt i final a la temporada esportiva de 2012.

Joan Lluís Pons es va imposar a la votació com a millor esportista individual als jugadors del C.F. Sóller Tomeu Reynés i Ramiro Vicente. El nedador solleric ha aconseguit enguany uns grans resultats en la seva prometedora carrera esportiva. Ha triomfat als campionats d’Espanya d’estiu, ha estat seleccionat per entrar a formar part del programa preparatori pels Jocs Olímpics de 2016, i més recentment, ha batut dues plusmarques  de Balears en el Campionat d’Espanya Absolut.

En la votació al ‘Millor equip federat’, l’equip benjamí de la U.E. Sollerense es va imposar al C.F. Sóller de Tercera Divisió i al C.V. Sóller de categoria infantil masculina. L’equip del futbol base solleric es va proclamar el juny de l’any passat campió de lliga, després de guanyar tots els partits disputats.

En la categoria ‘Esport per a tothom’, l’Estel Nou va sumar més vots que l’escoleta del C.V. Sóller i que l’escoleta de Gimnàstica Rítmica.

Els noms dels guanyadors es varen desvetllar en presència dels nominats de totes les categories. La seva elecció s’ha duit a terme a través d’una votació popular.

.saveu.cat

 

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com