Els Cadets d’Es Taller Nàutic CV Pòrtol perden contra el líder de la categoria

26 febrero 2013 | Por | Categoria: General, Volley

.

Dissabte passat l’equip portolà es desplaçà a Sóller per jugar el penúltim partit de la tercera volta. Un marcador de 3-0 amb parcials 25-13/25-19/25-13 donava els dos punts a l’equip local.

L’equip de Sóller líder de la categoria amb només un partit perdut marcà des de el principi el ritme del partit. Un bon servei tàctic ens complicà molt les coses i l’equip sofrí molt per canviar el servei en dues o tres ocasions, cosa que disparà les diferències en el marcador. L’equip acabà una mica desanimat el primer set, amb la sensació de no haver pogut ni tan sols lluitar els punts.

En el segon set, l’entrada de nous jugadors i algun canvi tàctic donava aire nou a l’equip després d’haver perdut amb contundència el primer set. Arrancarem molt animats i ficats dins del partit, puntuant, defensant i també verem algun bloqueig dels nostres. Mantinguérem el marcador ajustat fins arribar als 12 punts on poc a poc el joc sòlid de l’equip Solleric feia el set cada vegada més seu.

El tercer set fou també difícil, un bon servei ens complicava molt el joc, no arribaven bolles còmodes pel nostre col·locador i atacants, cosa que posava les coses molt fàcils a l’equip local que amb una bona defensa i atac no perdonaven.

L’equip acabà una mica amb la sensació de no haver pogut lluitar una mica més, però de ben segur que recuperarem els ànims. Conscients dels nostres objectius d’aquesta temporada l’equip agafarà forces per intentar donar el màxim en aquesta darrera volta.

Enhorabona al Sóller per la seva feina a la pista. Gràcies als familiars per venir fins a Sóller a animar l’equip.

Pròxim partit a Vilafranca, divendres 8 de març a les 20:30.

Deje su comentario