C.V.Soller Infantil ;C.V.SOLLER – CV PETRA (3-0) PRIMER MATCH BALL SUPERAT AMB NOTA

12 marzo 2013 | Por Redacción | Categoria: Volley

Primera de les 4 finals jugada i guanyada amb autoritat contra un rival fort com és l’infantil femení-a del Club Volei Petra, un equip ordenat i fort en defensa, al qual les nostres infantils,pero,van superar en tots els aspectes del joc.
El primer set es pot resumir en una xifra, 25 a 10 a favor de les nostres joves jugadores, podent destacar a totes ia cadascuna d’elles, jugant a un bon nivell conjuntament, evitant les famoses tandes d’errors no forçats que és i segueix sent el punt flac de l’equip.
El segon va ser una mica més ajustat, propiciat per rotacions poc normals però necessàries si volem que vagin pujant les jugadores més novells, tot i així el marcador deixo un clar 25 a 16.

En el tercer set els canvis van ser dràstics, formant una rotació del mes “poc habitual” que va fer que les de Petra agafessin aire i intentessin guanyar almenys 1 set, però les nostres noies no es van acovardir i traient pit al final es van imposar per un ja si ajustat 25-22, però demostrant-mus i demostrant-se que poden jugar i treure bons resultats, reivindicant la qualitat i capacitat guanyadora de totes i cadascuna d’aquestes valentes jugadores.
Proper partit contra l’equip d’Artà, on en el partit d’anada van guanyar a les solleriques per mèrits propis, esperant que aquesta vegada imposin el ritme les de la Vall i que treguin un resultat favorable que acosti més a les nostres a un possible campionat de balears , al màxim, noies.

 

Informa: DeporteBalear.com. Fuente: Sports de ca Nostra

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com