II Trobada Històrica del Futbol Menorquí

24 abril 2013 | Por Redacción | Categoria: Amistosos, Fútbol
II Trobada Històrica del Futbol Menorquí

Més de 100 persones ja s’han inscrit per participar a la II Trobada Històrica del Futbol Menorquí que tindrà lloc aquest dissabte 27 d’abril al Molí des Comte de Ciutadella, a partir de les 12 hores, en un acte organitzat per l’Associació Històrica del Futbol Menorquí amb el suport de la conselleria de Cooperació Local, Esports i Habitatge del Consell Insular de Menorca.

Aíxí ho han explicat avui el conseller d’aquest Departament, Juanjo Pons, acompanyat del vicepresident de l’Associació Històrica del Futbol Menorquí, Mario Wolltey, i el coordinador d’aquest esdeveniment, Paco Perea.

“Des del Consell Insular estem molt agraïts a la gran tasca que està desenvolupant l’Associació Històrica del Futbol Menorquí amb aquest segon i el primer acte de reconeixment de l’esforç i dedicació d’esportistes, directius, entrenadors i àrbitres, així com amb l’edició del llibre recopilatori d’aquest esport”, ha assegurat el conseller Juanjo Pons.

Durant aquest acte es lliurarà un diploma com a reconeixement als plantells que van format part dels equips CD. Menorca, Sub-campió balear i participant a la fase d’ascens a la segona divisió durant la temporada 1961-62 – fa mig segle-, Sporting Mahonés, Campió de tercera divisió i ascens a la segona divisió B, UD. Sami, Campió balear de futbol Aficionat Sub.-23 i participant a segones eliminatòries de la fase nacional a Horta i Real Irún i Atco. Ciutadella Juvenil com a Campió de Balears i ascens a la Lliga nacional Juvenil de la Temporada 1986-87 -fa 25 anys, per tant.

També s’escollirà els tres seleccionats d’entre els llistats de jugadors que més partits van jugar d’aquest equips durants les esmentades temporades per rebre un premi històric que es lliurará a la presentació del llibre recopilatori de la història del futbol de Menorca que tindrà lloc al novembre d’enguany.

A l’acte de dissabte també s’escolliran tres persones per rebrer el seu corresponent guardò al novembre d’entre els llistats de dirigents que van ser presidents d’aquests clubs, així com àrbitres i entrenadors que van exercir en categories nacionals de les citades temporades.

II Trobada Històrica del Futbol Menorquí – Enllaç al vídeo

L’Associació Històrica del Futbol Menorquí també lliurarà un reconeixment honorífic aquest dissabte al primer president de l’Associació Històrica del Futbol Menorquí, el ja desaparegut Juan Mascaró, i al porter de la selecció espanyola i dels clubs Real Madrid i Real Societat de la temporada 1961/62, Juan ‘Nito’ Bagur.

Fuente: Consell Insular de Menorca

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com