Seminario de Soo Bahk Do al Físicos Ciutadella

10 julio 2013 | Por Redacción | Categoria: Artes Marciales, Otros Deportes

No cesan las actividades al dinámico gimnasio Físicos Ciutadella. El pasado fin de semana sus instalaciones acogieron un intenso Seminario de Soo Bahk Do (Moo Duk Kwan), un arte marcial tradicional y milenario asequible a todas las edades y sexos. En esta ocasión el Físicos acogió el primer examen a los tres alumnos del monitor del gimnasio Jordi García, unas pruebas que fueron impartidas por los instructores llegados de Palma de Mallorca, Evaristo Muñoz y Antonio López. Estos dos preparadores, los más destacados de las Islas Baleares, vinieron a Ciutadella designados por el director técnico en España de Soo Bahk Do, Diego Salinas.
Ilusión y satisfacción máxima entre los tres examinados del Físicos Ciutadella por haber vivido esta nueva y enriquecedora experiencia al lado de estos instructores. Al terminar el seminario el monitor de este arte marcial del Físicos Jordi García valoraba el trabajo hecho: «Evidentemente los entrenamientos semanales que hacemos aquí avanzamos y mucho, pero poder trabajar un día con estos dos instructores es un plus importante para los alumnos» , decía.
El Soo Bahk Do, del que dentro de dos meses volverá a haber un seminario al Físicos Ciutadella, es ideal para fortalecer el carácter, aumentar la concentración, liberar estrés y mantenerse en forma. Y el gimnasio Ciutadella se dan clases.

 

Seminari de Soo Bahk Do al Físics Ciutadella

 

No cessen les activitats al dinàmic gimnàs Físics Ciutadella. El passat cap de setmana les seves instal·lacions van acollir un intens Seminari de Soo Bahk Do (Moo Duk Kwan), un art marcial tradicional i mil·lenari assequible a totes les edats i sexes. En aquesta ocasió el Físics va acollir el primer examen als tres alumnes del monitor del gimnàs Jordi García, unes proves que van ser impartides pels instructors arribats de Palma de Mallorca, Evaristo Muñoz i Antonio López. Aquests dos preparadors, dels més destacats de les Illes Balears, van venir a Ciutadella designats pel director tècnic a Espanya de Soo Bahk Do, Diego Salinas.

Il·lusió i satisfacció màxima entre els tres examinats del Físics Ciutadella per haver viscut aquesta nova i enriquidora experiència al costat d’aquests instructors. En acabar el seminari el monitor de d’aquest art marcial del Físics Jordi García valorava la feina feta: “Evidentment als entrenaments setmanals que feim aquí avancem i molt; però poder fer feina un dia amb aquests dos instructors és un plus important pels alumnes”, deia.

El Soo Bahk Do, del que d’aquí a dos mesos hi tornarà a haver un seminari al Físics Ciutadella, és ideal per enfortir el caràcter, augmentar la concentració, alliberar estrès i mantenir-se en forma. I al gimnàs ciutadellenc s’hi fan classes.

 

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com