Segona victòria de Tòfol Castanyer

12 julio 2013 | Por | Categoria: Atletismo, General, Otros Deportes

.

Ben igual que ahir, l’atleta solleric Tòfol Castanyer ha estat el millor a la Salomon 4 Trails. Avui s’ha disputat la segona etapa de la prova (entre les localitats austríaques d’Ehrwald i Ims), que també ha guanyat l’atleta de la vall.

L’esportista de la vall no ha donat opció als seus rivals i ja ha guanyat les dues etapes disputades. Dimecres, sobre un recorregut de 36’3 quilòmetres, i entre les localitats alemanyes de Garmisch-Partenkirchen i Ehrwald, Castanyer va guanyar amb un temps de 3:50:21. El segon classificat (Stephan Hugenschmidt) va creuar la línia d’arribada a més de cinc minuts del solleric.

Avui, l’etapa era de 45’3 quilòmetres i discorria entre les localitats austríaques d’Ehrwald i Imst. Ben igual que ahir, el solleric demostrà la seva superioritat i s’ha plantat a la línia d’arribada amb un temps de 4:53:51. Aquest cop la diferència sobre el segon classificat (el mateix atleta alemany que el dia anterior) ha estat superior, ja que l’ha avantatjat en quasi setze minuts.

 

 

 

Informa: DeporteBalear.com. Fuente: .saveu.cat

Deje su comentario