EXCEPCIONAL DEBUT DEL FÍSICS CIUTADELLA A LA TRIATLÓ

1 septiembre 2013 | Por Redacción | Categoria: Atletismo, Otros Deportes

Gran debut del nou equip de triatló del FÍSICS CIUTADELLA ahir dissabte al TRIATLÓ POPULAR celebrat a Cala en Blanes, a Ciutadella. La tripleta del gimnàs ciutadellenc formada per ORIOL JORNET, MARTA PONS i LLUÍS CASTELLANO es va batejar en aquesta competició en un més que digne TERCER LLOC an la competició d’EQUIPS MIXTES. A la vegada, el FÍSICS CIUTADELLA va acabar SETÈ a la prova ABSOLUTA PER EQUIPS.

Just en acabar la prova de Cala en Blanes Oriol Jornet valorava molt positivament la seva actuació: «Estem molt contents de com ens ha anat en aquest debut com a equip. Na Marta ha fet una molt bona marca, en Lluís ha mantingut un bon ritme i jo personalment també ho he aconseguit», deia satisfet en nom de tots tres.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com