JESÚS TRIAY ‘SHUTÍN’, A UNA CONCENTRACIÓ PRÈVIA PER LA PRESELECCIÓ ESPANYOLA DE CARA AL MUNDIAL

13 septiembre 2013 | Por | Categoria: Artes Marciales, General, Otros Deportes
SHUTÍN

SHUTÍN

El prometedor karateka del FÍSICS CIUTADELLA, Jesús Triay ‘Shutín’ participa aquest cap de setmana a una concentració prèvia a la Preselecció del Mundial de Karate que és celebrarà a Espanya del 7 al 10 de novembre pròxims. Serà demà dissabte a la Blumede Madrid i es tracta que entre els preseleccionats faran combats i normalment agafen després al que aconsegueix més victòries, tot i que abans de l’estiu varen fer molta incidència amb la preparació física. Per tant, segons el pare i entrenador de ‘Shutín’, Jesús Triay, «serà una combinació de resultats i acondicionament físic, a pesar de que en cap moment se’ns informi de com serà aquesta concentració prèvia a la preselecció», diu.

La preselecció espanyola definitiva segurament serà l’octubre i demà probablement ja es descartaran a un munt de competidors que ja no estaran convocats a la preselecció ja que demà és obert i per tant el seleccionador espanyol César Martínez tindrà una feinada.

Possibilitats en té i moltes ‘Shutín’ ja que el concepte que en té d’ell el seleccioandor espanyol és «positiu, i quan Shutín va participar en el Mundial del 2011 estava de segon entrenador i ja el va tenir en compte i va quedar molt satisfet d’ell. Més encara quan va obtenir la medalla de plata en el Campionat d’Europa», diu Triay. El que ara és el segon entrenador i preparador físic de la Selecció Espanyola és qui té «més bona consideració de ‘Shutín’ i qui comfia plenament en les seves qualiyats», acaba el preparador.

 

FOTO: SHUTÍN, AHIR ENTRENANT AL FÍSICS.

Comentarios cerrados

  • Mantente informado