FOTOS ASSAMBLEA GENERAL ORDINÁRIA.

30 septiembre 2013 | Por | Categoria: Futbol, General

.

El passat divendres es va celebrar l’Assamble General Ordinária que celebram cada any, per passar balanç, tant esportiu com economic de la passada temporada 2012-13 i també mostrar els comptes per aprobar-los d’aquesta temporada 2013-14, així com explicar els objectius esportius per aquesta temporada, així la directora esportiva va passar balanç també de la temporada passada i el president va xerrar sobre els objectius d’aquesta temporada, que son poder optar a els titols per part dels equips de Regional i l’equip juvenil i que la resta del futbol base, pugui anar aprenent i progressant en que el més imporant per sobre dels resultats es que els al.lots es diverteixin.

Aqui vos deixam unes fotos

 

Informa: DeporteBalear.com. Fuente: clubesportiuferreries.blogspot.com

Comentarios cerrados

  • Mantente informado