1ª Regional: Inter Manacor-3-1-Sant Jordi

29 octubre 2013 | Por Redacción | Categoria: 1ª Regional, Fútbol

Crónica 1ª Regional: Inter Manacor-3-1-Sant Jordi
Alineacions: Inter Manacor-Sureda, Amengual, (Soler 89) Mira, Peñaranda, Copet, (Pol 58) P.Mateu, Lluís, (Ramos 68) P.Gomariz, J.Pere,Marce, Capo(J.Riera 73).
Sant Jordi- Lopez, Vivo, (Ferrer 76) Garau, Comas, (Barcelo 76) Mut, Juan, Cruz, (Marc 71) Gil, (Alba 45) Payeras, Rayo, Jaen. (Joan 65)
Gols-1-0 Peñaranda (16), 2-0 Mira (36), 3-0 P.Gomariz (57), 3-1 Payeras (78)
Arbitre: Manuel Gómez ajudat a les bandes per Llamas i Ruiz
Targetes: Copet(17), P.Gomariz (29), Capo (64), Lluís (66) Inter i per Comas(23),López (32), Juan (47), Payeras (62), Joan (70)
Comentaris: Bon partit es que es va disputar a sa tarda des diumenge entre el InterManacor i el Sant Jordi. Desprès de dues derrotes consecutives del equip manacorí, era es partit clau per canviar la dinàmica negativa des darrers dos partits, i així va ser,Des de es primer moment, l’equip va sortir a guanyar el partit, i va imposar un ritme alt i pressió constant. No tarda molt en arribar ses primeres ocasions, i en una d’aquestes arriba es primer. Gracies a un xut creuat d’en Toni Peñaranda, que res pogué fer es porter visitant. Els minuts passaven i l’Inter dominava damunt es terreny de joc, i en una altre jugada combinativa dels locals arriba el 2-0 mèrit de n’Andreu. Així s’arribà al descans. En la segona part, segui tot igual. L’Inter introduí canvis i la superioritat es mantenia. Amb una treta de falta, tret per en Pere, introduí el tercer a n’és marcador. Ja a n’és final des partit, l’Inter afluixar un poc es ritme, i això va ser aprofitat per l’equip contrari per posar el 3-1 final, Gran partit d’un Inter que torna al camí de la victòria. !!! INTER SOM TOTS!!!