SHUTÍN I VÍCTOR LAPUENTE, A LA FASE PRÈVIA DEL CAMPIONAT D’ESPANYA, A MADRID; I EN SHUTO, A TORREMOLINOS

15 noviembre 2013 | Por Redacción | Categoria: Judo, Otros Deportes
Pareja Fisic

Aquest cap de setmana els dos karatequees del FÍSICS CIUTADELLA, JESÚS TRIAY ‘SHUTÍN’ i VÍCTOR LAPUENTE, defensaran els colors de la Selecció Balear en les fases prèvies del Campionat d’Espanya que es diputaran a Madrid. Ells són els únics representants de Menorca assistents a aquestes fases.
Els menorquins s’hauran d’enfrontar als millors karateques de les cinc comunitats que pertanyen al grup A; Madrid, Catalunya, Castella i Lleó, Melilla i Balears. Els dos finalistes de cada categoria seran els que en el mes de desembre lluitaran contra la resta de finalistes dels altres tres grups.
Possibilitats de passar les prèvies, segons el seu entrenador Jesús Triay ‘Shuto’, n’hi han: «No m’agrada avançar-me als aconteixaments, però hi anem molt ben preparats. I a més, el sistema de lligueta que s’aplica a les fases prèvies em sembla perfecte ja que sempre arriben a les finals els millors», deia ahir. Els dos ciutadellencs hauran de fer sis combats, i els que aconsegueixin més victòries seran els dos que disputaran la final, i automàticament el pas a la gran final del desembre.
Per altre banda, destacar la participació de Jesús Triay ‘Shuto’, que com a àrbitre nacional i responsable de l’arbitratge menorquí, ha estat convocat a la fases prèvies del grup B que es disputaran a Torremolinos, Màlaga, també aquests dies.

AMUNT FÍSICS !!!!

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com