EL FÍSICS CIUTADELLA CREIX AL COSTAT DELS MILLORS DEL MÓN EN TAEWKONDO

9 diciembre 2013 | Por Redacción | Categoria: Artes Marciales, Otros Deportes

Divendres passat es van donar cita prop de 80 esportistes de tots els clubs inscrits al programa Coaching Esportiu i entrenament personalitzat de taekwondo impartit per José Luís Méndez al Pavelló Municipal d’Esports d’Inca, a Mallorca. A la sessió, en la que per primera vegada hi va prendre part l’equip de taewkondo del FÍSICS CIUTADELLA dirigit per Àngel Quevedo, hi van acudir com convidats el bicampió mundial i tres vegades Campió d’Europa, Juan Antonio Ramos, i la medalla de plata en els JJOO de Londres 2012, tres vegades campiona del món i 4 vegades campiona d’Europa, Brigitte Yagüe.

A la tornada cap a Menorca el monitor del FÍSICS CIUTADELLA aasegurava estar encantat d’aquesta primera experiència una volta dins el prestigiós programa: «L’entrenament va anar molt bé la veritat. Els tres competidors internacionals ens van donar una classe d’unes dues hores i d’alta competició, un temps molt interessant i en el que vàrem aprendre coses noves que a partir d’aquesta mateixa setmana intentarem posar en pràctica», assegurava Quevedo.

Ara l’equip de taewkondo del gimnàs ciutadellenc seguirà dins d’aquest programa d’alta competició.

 

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com