BÀSQUET MANACOR

8 abril 2014 | Por Redacción | Categoria: Baloncesto

Cadet femení especial

B. Manacor Transllite, 45 – B. Binissalem, 48

Encontre molt disputat que començà amb un avantatge mínim del Binissalem, però que es va anar engrandint fins arribar a una diferència en aparença insalvable de 20 punts, més encara quan les anotacions d’un i altre equip es donaven en comptagotes. La defensa de les manacorines feia aigua de per tot i l’atac era inexistent. Mentre, les binissalemeres anaven fent el seu partit, passeta a passeta.

La reprimenda de l’entrenador local a la mitja part va provocar efecte al Manacor. Les cadets, acompanyades de 4 infantils per mor de les lesions, poc a poc entraren en joc. Si bé fins aleshores l’arbitratge no havia estat gaire lluït, a partir d’aquí el desencert i la mala fe van ser majúsculs. Molt carregada de faltes, l’entrenador local havia reservat Caterina Terrades per a la segona meitat.  L’estil característic de joc de na Terrades, escapolint-se de tres entrades amb les consegüents faltes no assenyalades, va fer creure a les jugadores del Binissalem que ho tenien tot permès. Així a l’atac següent, mentre pujava pilota, na Terrades va ser rapinyada directament amb les ungles per la seva defensora sense que l’àrbitre, com a les tres ocasions anteriors, no assenyalés res. Però aquí la jugadora local no es va poder reprimir i va demanar, amb contundència, explicacions la seva defensora. Davant el desconcert l’àrbitre va assenyalar falta del Binissalem sense que aquella acció, mereixedora com a mínim de falta intencionada, passàs a més.

A partit de llavors el col·legiat incrementà la «persecució» de les manacorines, que sense fer una defensa agressiva, s’anaven carregant de faltes insòlites… Paradoxalment, però, el B. Manacor anava remuntant gràcies a l’encert en els triples per part de na Marga. L’àrbitre arribar a expulsar fins a 6 jugadores del B. Manacor, amb més de 30 faltes assenyalades en contra.  El conjunt local va jugar els 2 darrers minuts amb només 4 jugadores, 3 de les quals de categoria infantil. Tot i aixo, van continuar plantant cara i un poc més i empaten amb un triple als darrers segons que les hagués obligades a jugar tota la pròrroga amb inferioritat numèrica i sense jugadores a la banqueta. La nota positiva és que el Manacor aconseguí el bàsquet average en haver guanyat a la pista del Binissalem per 8 punts de diferència.

 

Infantil femení

B. Manacor Bufete Perelló, 48 – B. Calvià, 54

Un partit amb les diferències molt estretes durant els 40 minuts que va caure finalment del costat visitant. El joc de les locals va veure’s en moments comptats, en part degut degut al protagonisme de l’arbitre que va treure de lloc a totes les jugadores, especialment les locals, en siular un cop i un altre passes inexistents. Un element nou que les jugadores han d’aprendre a superar, per no veure el seu joc influit per elements externs.

 

Infantil Masculí

B. Molinar, 52 – B. Manacor Bicicletes caldentey, 59

Igualtat al marcador des del primer segon en un partit en què els dos equips van sortir molt centrats a la pista. El B. Manacor no aconseguí cap avantatge considerable perquè així que feia una estirada, venia la reacció dels locals. No va ser fins al darrer minut que els manacorins van saber jugar sense nervis i, amb dos grans rebots ofensius de Víctor a manca de 35 segons, aconseguiren un avantage final de 7 punts. Imprescindible destacar la tasca de tot l’equip, que va saber afrontar aquest encontre en una pista molt difícil.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com