GRAN VICTÃ’RIA DE L’INTER DAVANT UN RIVAL DIRECTE

14 abril 2014 | Por Redacción | Categoria: 1ª Regional, Fútbol

Crónica 1º Regional: Inter Manacor A-3-2-A-Llubi

Alineacions: Inter Manacor A-  Galmes, Marce, Pomar, Nicolau, Copet, (Amengual 73) Mira, Lluís, Pol, (J.Riera 43) Peñaranda, J.Andreu, (Muñoz 61) P.Gomariz (P.Mateu 80)

A-Llubi: Luis, Mulet, Vich, Ramis, Nadal, (Cano 17) Toure, Borja, Alomar, Pons, Juan, (Planas 83) Fornes (Mir 61)

Gols: 1-0 Copet(9), 2-0 Pol (13), 3-0 Copet (20), 3-1 Pons (48), 3-2 Fornes (72)

Arbitre: Adán Rivas Piñeiro  ayudat e les bandes per Riera i Gutiérrez

Targetes: Copet (27), P.Gomariz(38), Mira (44),Pomar (60), Marce (90) i Vermella Lluís (34) i Peñaranda (71) per l’Inter, Alomar (21), Vich (65), Cano (80), Toure (86) i vermelle per Borja (34) i Roberto (65) Llubi

Comentaris: Partit jugat dissabte capvespre a Manacor, entre l’equip més enforma de la lliga, el Llubi i segon a la classificació i el InterManacor. Partit especialment important per l’equip  manacorí, ja que es jugava gran part de d’aspiracions per aconseguir l’objectiu. El Llubi era el pitjor equip que podien rebre ja que l’equip local no passava per la millor època, ja que duia una seria de partits sense que era guanyar. Però si aquest equip a demostrat es superació, i demostra a tota la gent que assistí al partit que ells encara es un candidat a l’ascens, i guanyà el partit per un 3 a 2 final.El partit començà molt be, i l’Inter en 20 minuts es posà 3 a 0 amb els millors 20 minuts de jocs dels tres anys de vida d’aquest club. A partir, l’Inter intentà controlar el partit, però una jugada violenta per part de l’equip visitant acabà amb un expulsat per a cada equip. Així arribà al descans.La segona part, començà amb un gol per part dels visitant, que posà emoció al partit. Els minuts anaven passant, i l’Inter no acabava de resoldre el partit amb un gols més, i axó que tingué ocasions. A mitjans segona part, l’Inter es quedà amb 9 jugadors, per una altre expulsió per doble groga. El Llubi aprofita per marcar el segons, però que finalment seria el resultat final.Cop de moral per l’equip manacorí per afrontar el tram final de temporada ben posicionat. !!! INTER SOM TOTS!!!      TOFOL.