EL FÍSICS CIUTADELLA, PROTAGONISTA A LA GRAN GAL·LA DE L’ESPORT MENORQUÍ

18 abril 2014 | Por Redacción | Categoria: Otros Deportes

El Físics Ciutadella es va convertir la nit de dijous en un dels grans protagonistes de la gran Gal·la de l’Esport Menorquí que es va celebrar al Teatre Principal de Maó i que reconèixer a més de 300 esportistes i entitats de l’illa. El gimnàs de Ciutadella va ser el segon en rebre més premis, junt amb el Judo Es Castell, amb un total de vuit.

Fins a vuit karateques del Físics Ciutadella van pujar a l’escenari dels somnis del Principal per a recollir el seu reconeixement. Víctor Márquez, Antoni Ribot, Manel Bosch, Manel Izquierdo, Àngel Gómez, Francesc Sanz i Cristina Pons van rebre la Distinció de Bronze per les seves medalles aconseguides a nivell balear dins el 2013.

A part, Jesús Triay ‘Shutín’ va rebre la Distinció de Plata pel Campionat d’Espanya aconseguit en kumite -68 quilograms júnior.

També Frank Muñoz, qui quan és a Menorca s’entrena al gimnàs de ponent, va rebre la Distinció d’or pel seu Mundial de Superkombat.

 

Enhorabona a tots !!!

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com