BÀSQUET MANACOR

23 abril 2014 | Por Redacción | Categoria: Baloncesto

Premini Femení

Cap de setmana sense competició oficial en què diversos equips del Bàsquet Manacor van ser convidats a disputar tornejos  arreu de Mallorca.

Va ser el cas del premini femení, que es va desplaçar fins a Sineu per jugar contra l’equip local en una matinal que va transcorre en un ambient de bàsquet francament positiu.

L’equip del B. Sineu, tot i gaudir d’una major alçada, va notar la manca de competició, sobretot als primers períodes. Per contra, les manacorines van jugar un bàsquet molt efectiu, pressionant en defensa i corrent en atac, amb bon encert de cara a cistella. A la segona meitat el Síneu va jugar més decisió i va tenir més opcions en atac, sense que les manacorines baixassin la guàrdia en cap moment.

Després d’aquest primer partit, les jugadores van berenar. A continuació, se’n va jugar un altra amb dos equips formats per jugadores d’ambdós clubs, fomentant l’esportivitat i el companyerisme entre les nines. Enhorabona per l’organització al Bàsquet Sineu.

 

Mini masculí

Amb una plantilla molt ajustada i amb tres jugadors del premini A, el mini masculí va disputar un torneig a Sa Pobla. El primer partit contra el B. Pla va ser massa dur per als manacorins. La defensa del Pla, aferrissada i a pics molt dura, va ser un obstacle insuperable. A més, l’equip del Pla va jugar amb més rapidesa i agressivitat. Tot i aquesta superioritat manifesta, l’àrbitre federat va deslluir el partit en permetre contactes il·legals i deixar d’assenyalar moltes faltes, la qual cosa va degenerar en conats de violència  i excessiva duresa a la pista. Això va provocar el malestar entre els pares per la manca de seny del jutge.

La segona jornada els manacorins van jugar contra l’equip B de Sa Pobla. L’encontre va ser molt més igualat i, val a dir-ho, l’arbitratge de Mohamed va ser excel·lent. La igualtat va ser màxima durant tot l’encontre. A la fi, el B. Manacor va caure per 2 punts de diferència (56-54), amb un llançament triple als darrers segons que els hagués donat la victòria.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com