UNA CITA DE PRESTIGI PEL MÓN DE LA BOXA AL FÍSICS CIUTADELLA

8 mayo 2014 | Por Redacción | Categoria: Bolos, Otros Deportes

Èxit total!! Aquests passats dies va tenir lloc a Ciutadella, a les instal·lacions del gimnàs FÍSICS, el primer seminari de Muay Thai a càrrec del delegat Nacional de la WKL Óscar Simón Martínez. A l’esdeveniment van acudir mig centenar de practicants d’esports de contacte de tota l’illa, dels gimnasos Spirit Alaior, Kick Boxing Mercadal i Ferreries Dynamis, Tigre i Dragón de Maó i, como no, el FÍSICS CIUTADELLA.
Després de la jornada matinal, a la tarda també van tenir lloc exàmens de pas de grau en la disciplina de Kick Boxing, que van tenir com a tribunal a Francisco Vega Leceta, fundador de l’organització WKL, i al seu president, Eduardo Robles Durillo.
La sorpresa la va protagonitzar el nostre recent campió de Supercombat, el ciutadellenc habitual al gimnàs de Ciutadella, Frank Muñoz, qui va participar com a tribunal també.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com