FASE D’ASCENS A TERCERA. DIUMENGE A LES 16.30 H.

29 mayo 2014 | Por | Categoria: Fase Ascenso, Futbol, General
Collerense Ferrerias

Ferrerias, foto archivo

Partit de tornada de la primera eliminatoria, CE FERRERIES – SON CLADERA.

Aquest diumenge tenim el partit de tornada de la fase d’ascens a tercera, amb un resultat advers de 3 a 0, será difícil peró l’equip esta amb moltes ganes de intentar la remontada i tenir la sort que ens va faltar a Palma per marcar algún gol, l’equip mallorquí será perillós a la contra amb dos jugadors rapids, peró nosaltres amb intensitat i rapidesa esperém poder posar les coses difícils, i marcar algún gol prest que pugui donar més confiança a l’equip, esteim segurs que ho intentarán fins el final, per aixó esperém que el camp s’ompli de gent per esperonar l’equip i fer que sigui molt difícil per l’equip mallorquí.
En principi per aquest partit en Pere Vadell podrá comptar amb els 16 jugadors disponibles.

 

 

Informa: DeporteBalear.com. Fuente: clubesportiuferreries.blogspot.com

Deje su comentario