Atº Baleares; Son Malferit, oficines i campanya de socis

19 junio 2014 | Por Redacción | Categoria: 2ª División B, Fútbol

La temporada 2014-15 el primer equip i tot el futbol base jugarà al Camp de Futbol de “Son Malferit” (Carretera de Manacor, km 2, Palma), propietat de la Federació de Futbol de les Illes Balears, mentre no s’arregli l’Estadi Balear. De manera puntual també s’utilitzarà el camp del Germans Escalas per a alguns partits del base.

Les oficines del club estaran a les instal.lacions del Camp de Futbol de ”Son Malferit”. Allà podreu fer qualsevol tràmit relacionat amb el club.

ATB Informa

Ben aviat esperam poder informar de l’obertura d’aquestes noves oficines, com igualment de l’horari d’atenció al públic. Allà hi haurà l’oficina d’atenció a l’abonat i és on vos podreu fer abonats. També per a rebre informació sobre el futbol base vos haureu d’adreçar allà. Igualment, en esser possible, s’informarà del número de telèfon i fax per contactar amb les oficines.

Per acabar, en les setmanes vinents el club farà públic la campanya d’abonats de la temporada 2014-15 que s’està dissenyant. El club fa dies que hi fa feina, i ben aviat, al començament de juliol, es podrà donar molta més informació.

Amb el retorn de tots els equips a Palma i als voltants de l’Estadi Balear, esperam poder recuperar una mica de normalitat i donar més comoditat a la massa social del club.

Gràcies per la vostra comprensió.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com