Amistoso; Cide (juvenil) – U.E. Lloret (2-3)

22 agosto 2014 | Por Redacción | Categoria: Fútbol, Juvenil

35707El partit d’ahir contra el Cide no passarà a la història, ja  que el nostre equip va sortir al camp sense intensitat i  així és difícil fer un bon partit.

Tot i la falta de ritme, la  primera ocasió la va tenir Sergio en un mà a mà que el  porter juvenil va saber desbaratar. Al cap de pocs minuts  el Cide va agafar a la nostra defensa desprotegida i es va  avançar al marcador. Gairebé sense temps de reacció, en una perduda de pilota al centre del camp, van tornar a  marcar, establint el 2-0 al marcador, resultat amb el qual  s’arribaria al descans. A la represa es va veure un Lloret una mica més dinàmic, però un pel lent en els seus moviments. Tot i això els gols van anar caient, però aquesta vegada del costat visitant. Dos gols de Juanito i un de Xisco Roig, van aconseguir  donar la volta al marcador, finalitzant amb un 2-3 el partit.  Dissabte el nostre equip realitzarà el seu darrer assaig de pretemporada a Bunyola, ja que la setmana que ve  s’iniciarà una lliga que promet ser molt emocionant.

Informa: DeporteBalear.com. Fuente: U.E.Lloret