– TONI TERRADES I TOLO RAMÓN SERÀN ELS ENCARREGATS DELS COMENTARIS DEL PARTIT CLUB ESPORTIU CONSTÀNCIA – UD. POBLENSE A IB3 TELEVISIÓ.

29 agosto 2014 | Por Redacción | Categoria: 3ª División, Fútbol

Continuen els intensos preparatius al nou camp d’Inca per al partit corresponent a la segona jornada de tercera divisió Balear que enfrontarà al equip local, el “Club Esportiu Constància” contra el visitant la “Unión Deportiva Poblense”.

 

Com ja se va anunciar fa un dies a la presentació del cartell oficial del partit, aquest encontre serà retransmès íntegrament i en directe per la senyal de la televisió autonòmica de les Illes Balears, IB3 a les 12 del migdia.

 

La narració de aquesta disputa correrà a càrrec del conegut presentador de IB3 Toni Terrades que serà acompanyat pels comentaris de Tolo Ramón.

 

Tot i ésser un dels primers partits del campionat, l’expectació aixecada per aquesta jornada entre dos equips de tercera divisió que conten a les seves instal·lacions amb camps de gespa natural, ha estat màxima ja que el conjunt d’Inca compta amb moltes novetats dins la seva plantilla i a més a més amb jugadors estrangers com el central Darren Johnstone que poden resultar un imprevisible revulsiu dins el camp de joc.

 

Els entrenadors Tomeu Llompart i Joan Crespí tenen la seva plantilla en plena forma i preparada per a jugar si els tècnics ho consideren oportú per lo que tots esperen oferir la millor cara davant els seus aficionats i fer un partit excel·lent contra l’equip contrari.

 

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com