TORNEIG JUVENIL CIUTAT DE MAÓ. TERCERA POSICIÓ.

31 agosto 2014 | Por | Categoria: Futbol, General, Juvenil
Escudo ce Ferreries

Escudo CE Ferrerias

L’equip juvenil nacional va jugar aquests passats dijous i divendres, el torneig juvenil Ciutat de Maó que organitza el CD Menorca, acabant en tercera posició, després de perdre 2 a 0 contra el Penya Ciutadella en la semifinal, un partit que nosaltres vam afrontar amb moltes ganes, peró un gol de l’equip ciutadellenc en la fase inicial, va trastocar els nostres plans, tinguen que anar a remolc i ells poguent jugar a controlar el joc tancant-se en defensa, en Josep Capó va anotar un gol que ens van anular i fins el final es va lluitar per escurçar distancies.

En el partit de consolació contra el CD Menorca B de lliga Menorca, ens vam imposar per 1 a 3, mostrant la nostra superioritat, tot i que l’equip maonés es va mostrar com un blog combatiu, amb 2 gols de Albert Guasch i un altra de Claudio Ciocanaru, el més important es que ha servit per agafar més ritme de partit i corretgir errors, ja que ara el proxim partit ja será el debut dissabte dia 6 a les 17 hores a Inca contra el Constancia, amb ganes de treure un resultat positiu.

.

.

.

.

 

Informa: DeporteBalear.com. Fuente: clubesportiuferreries.blogspot.com

Deje su comentario